Benen training bij Flexxgym

Zaterdag de dag dat ik meestal naar Flexxgym ga of Khalid mijn kant op komt en we in Eindhoven trainen. Vandaag ging ik naar Flexxgym. Een moment waar ik de hele week naar uit kijk. 🙂

Bij aankomst bij Flexxgym ook maar meteen een nieuw voorraadje supplementen ingeslagen. De supplementen die ik nu gebruik zijn Whey, BCAA, Glutamine en, Waxy Maize Starch en Multivitamine.

Ook was het vandaag weer even nodig om gemeten te worden door Khalid, en dat was super nieuws!! 15,3%. Dus nog maar 7,3% te gaan 😀 😀 Wel wordt mijn voedingsschema weer aangepast, want er moet nog steeds veel vanaf, maar ietsje minder streng door de goede vooruitgang die ik maak, dus dat is echt super nieuws! 🙂 Dat was een goed begin van de dag. En… nog 1 cheatmeal!! 😀 😀 altijd mooi nieuws!

Op zaterdag dan trainen we meestal benen. Benen train ik op het moment 2 x per week. Dit omdat mijn benen achter blijven in verhouding tot de rest van mijn lichaam, hierin is helaas nog geen definitie te zien. Dus daarop moet extra focus gelegd worden.

Maar zoals gewoonlijk was het weer een goede heftige training van Khalid. En gelukkig niet alleen Daphne was er vandaag ook en met z’n tweeën is gezelliger als alleen.  Het geeft me als ik klaar ben echt zo’n enorm goed gevoel als ik zo bent dood gegaan tijdens de trainingen..echt heerlijk. Maar goed, vandaag was hij voor mij zelfs nog een beetje heftiger aangezien mijn spierpijn van afgelopen dinsdag benen trainen met Max nog steeds niet voorbij was. Dubbel doodgaan dus.. Maar het is het voor mij nog steeds allemaal dubbel en dwars waard 😀 😀

IMG-20150718-WA0007  IMG-20150718-WA0008  IMG-20150718-WA0000