Poseerles 1

Vandaag was het dan eindelijk zo ver, mijn eerste poseerles. Daar heb ik echt enorm naar uit gekeken en vandaag was het dan eindelijk zo ver. Na een heftige benen training bij mijn coach Khalid bij Flexxgym, gingen we door naar Zoetermeer waar ik een poseerles had bij Charmaine van Strike a Pose. Het was nog even een hele zoektocht om het juiste nummer te vinden, maar toen kon eindelijk de les beginnen.

Ik kreeg uitleg over de 4 poses die je voor body fitness moet beheersen op het podium. Die back-pose was toch moeilijker dan gedacht 😮 De juiste spieren aanspannen en andere juist weer ontspannen en dan nog op de juiste manier staan met op de juiste manier je armen, het viel me flink tegen. Maar gelukkig lukte de side poses al een heel stuk beter en ook beide kanten op. 🙂

Het oefenen was erg leuk, en Charmaine hielp me erg goed met heel veel tips. Eerst hebben we de Quarter turns geoefend en daarna nog de T-walk.

1 ding weet ik zeker na vandaag deze poseerles, dat wordt nog heel wat uurtjes oefenen en trainen de komende maanden. Maar het was wel echt super gaaf! Het heeft me nog gemotiveerder gemaakt dan dat ik al was. Het begint zo nu ik deze dingen ook allemaal leer echt werkelijkheid te worden. Nu veel oefenen om te kunnen knallen op mijn dag!! AltasCup here I come!!

IMG-20150718-WA0025 IMG_20150718_142410 IMG-20150718-WA0009 IMG-20150718-WA0022 IMG-20150718-WA0031