Poseerles 2

Afgelopen zondag had ik mijn tweede poseerles. Deze keer bij niemand minder dan Lesley Barents!!

Ik had er echt enorm veel zin in. De hele week had ik al flink geoefend en voornamelijk op mijn front en back pose, aangezien ik mijn vleugels maar niet uitgeklapt kreeg. Gelukkig zag ik wel in de loop van de week met het vele oefenen wat vooruitgang al ben ik er nog lang niet, bij waar dat ik graag wil zijn.

Het was echt een hele leuke en leerzame les, waarbij ik weer veel nieuwe tips heb opgedaan. Er komt nu echt zo verschrikkelijk veel nieuwe informatie op je af, echt ongelofelijk. Ik was erg blij dat ik bij deze les iig al wist wat de poses in hielden en het is me zelfs een paar keer gelukt..mijn front en back pose..al was het voor een paar seconde.. het begin is er!! 🙂

Nu voor thuis een tweede spiegel gekocht, zodat ik thuis goed kan oefenen met mijn poses en mezelf op dat moment aan twee kanten kan zien of dat het er goed uit ziet. En die is sinds gisterenavond binnen, dus nu kan ik nog meer oefenen!! 🙂

Hopelijk ga ik hem nu snel onder de knie krijgen en dan kan ik aan mijn techniek en de afwerking en daarna de samenhang van alle poses gaan oefenen.. zoveel nog te doen dus de komende 12 weken 😮 😮 😮

Maar nu eerst goed de poses onder de knie krijgen zodat bij mij volgende poseerles 22 augustus ik de basisposes in ieder geval helemaal beheers!! Stapje voor stapje op weg met succes naar mijn doel!! 😀 😀