Het uitkiezen van mijn bikini

Afgelopen zaterdag ben ik met Max naar Voorburg afgereisd naar Viola Aloema om daar mijn body fitness bikini te gaan uitkiezen en bestellen.

Het was een hele rit daar naar toe, toch zo’n 1,5 uur in de auto heen en 1,5 uur terug. Maar dan heb ik dadelijk wel een handmade bikini precies zoals ik hem wil van MyViola Swimwear. <3

Dit hield me dan ook de afgelopen weken al enorm bezig… wat voor bikini past bij mij en wat ga ik uitkiezen om te dragen op mijn allereerste wedstrijd. Het is zo ontzettend moeilijk, want er is zo enorm veel keuze en mogelijk. Wel wist ik vrij snel dat ik een bikini op maat wilde laten maken door Viola. Ze heeft al zo veel prachtige bikini’s gemaakt.. zo wil ik er straks ook bij staan op het podium.

Van te voren al enorm veel vooronderzoek gedaan. Overal op internet rondgekeken, dat vond ik wel mooi..dat zeker niet.. en wat zou prijstechnisch mogelijk zijn.

Uiteindelijk heb ik voor mezelf een selectie gemaakt van een aantal bikini’s die ik super mooi vond en daar een moodboard van gemaakt zodat ik die mee kon nemen naar Viola om te laten zien wat ik in gedachte had voor een bikini.

De kleur wist ik eigenlijk al meteen zeker. Het moest een blauwe bikini gaan worden. Dat past goed bij mijn ogen en het maakt niet ordinair bij mijn blonde haren en het valt lekker op..

Eenmaal aangekomen bij Viola, liet ze me zien wat er allemaal mogelijk was voor de bikini. Ze had zo enorm veel kleuren stoffen, je wist gewoon niet waar je kijken moest. Een blauwe bikini…ze had wel 20 kleuren blauw…pfff.. zo verschrikkelijk moeilijk… zoveel keuze. 😮 😮 En dan nog welke bandjes en steentjes.. hoeveel en in welk patroon.

Uiteindelijk..volgens mij een uur later wist ik wat ik wilde en ging Viola het allemaal in de computer zetten. Nu nog alleen de maten opmeten, om de bikini precies passend te maken.

En toen gebeurde het.. ze liet me een bikini topje passen voor de maat, en ik paste die aan..liep naar de spiegel.. en toen was ik verliefd.. ik wilde die kleur.. niet die blauwe kleur die ik net had uitgekozen… hier was ik echt meteen spontaan verliefd op. Gelukkig vond Viola dat geen probleem om alles weer aan te passen, want toen moesten er weer nieuwe steentjes en dingetjes allemaal uitgekozen worden.

En nu…nu is het wachten.. over 4 weken is de bikini als het goed is klaar. Ik ben echt zo verschrikkelijk benieuwd! Ik kan echt niet wachten om hem te zien. 😀 😀 😀

En daarbij ik ben ook echt zo benieuwd hoe dat ik er straks met deze bikini op het podium uit ga zien 😀 <3

Wat het nu precies is geworden, dat ga ik jullie niet vertellen.. ik zou zeggen kom vooral allemaal kijken naar mijn wedstrijd bij de AtlasCup en dan kunnen jullie de bikini allemaal zien!! 😀 😀 😀