Toch nog een cheatmeal: de Bakgigant

Niet op ingesteld en niet verwacht dat ik dat zo kort tot op de wedstrijd nog zou meemaken. Maar afgelopen weekend mocht ik weer een cheatmeal! <3 Oh waar hou ik daar toch van.

Wel moest ik wel even mijn mindset omzetten. Want hier had ik me dus totaal niet op ingesteld en wat ging ik eten hier hoef ik al weken niet meer over na te denken.. waar had ik eigenlijk überhaupt zin in als ik mocht kiezen?!

Het werd de Bakgigant in Eindhoven, waar ik samen met mijn vriend heerlijk ben gaan lunchen. Wat een ongelofelijk lekkere dingen hebben ze daar! 😀

We zijn natuurlijk voor de all-you-can-eat lunch gegaan, maar nu merkte ik ineens wel dat ik met mijn strenge dieet toch een heel stuk minder kan eten als dat ik voorheen altijd weg kreeg. Erg jammer.. Maar deze keer hadden we t goed bedacht. Om de beurt haalde we een paar lekkere dingen die ze daar hadden en hebben alles met een mes door tweeën gedeeld, zodat ik toch heel veel verschillende dingen kon proeven en van kon genieten. Echt een tip voor iedereen om daar een keer te gaan eten!! En ze hebben nu een nieuw product brownies met pecannootjes…zoooo lekker, maar ook de chocolade muffin..broodje brie..plunder met aardbeien zijn echte aanraders… En sinds deze week hebben ze ook heerlijk ijs, dus dat werd ongetwijfeld ons dessert. Echt een heerlijke afsluiting op de lunch!

Ik heb zoals ik altijd daar doe weer heerlijk genoten.. wat een geluk en plezier zo’n cheatmeal je ineens kan brengen….ongelofelijk!! 😀 😀 😀

Je begrijpt het wel.. ik heb een topweekend gehad samen met mijn vriend! En nu weer strak in dieet en op naar het podium!!! 😀