Poseerles 3 en 4

Afgelopen weekend had ik zowel zaterdag als zondag poseerles van Lesley.

Het poseren, vooral de font en back pose lukken me niet zoals zou moeten. En dit moet natuurlijk wel in orde zijn op de wedstrijd.

Dus hierop heb ik dan ook bijna dagelijks de afgelopen weken geoefend. En soms echt enorme frustraties gehad. Ik stel nog al erg hoge eisen aan mezelf.. en als het dan niet lukt, dat kan ik dan echt niet uit staan. Vooral nu ik wat minder te heb en vermoeid ben, dan zijn de emoties soms wat heftiger dan dat nodig is.

Gelukkig begint er eindelijk na dit weekend wat vooruitgang te komen in mijn poseerprestaties.. ik ben er dan ook nog lang niet, maar het begin is in ieder geval gemaakt. Nu de komende tijd weer hard aan de slag met oefenen.

Afgelopen zaterdag was Lesley bij Flexxgym in Waddingxveen. Het was erg fijn om zo ook een keer samen met mijn teamgenoten te kunnen oefenen en trainen. Daaruit kan ik een hoop steun en motivatie halen. Het is echt heel erg fijn om samen met hun te trainen. Leuker natuurlijk als alleen en het motiveert me ook om meer uit mezelf te halen en om mezelf niet te laten kennen. Ik kijk er dan ook altijd enorm naar uit, om samen te kunnen trainen.

Zondag was de poseerles bij Lesley in haar eigen studio in Venray. Weer een hele andere groep meiden, maar ook heel leuk om zo allemaal andere meiden tegen te komen die dezelfde sport als jou beoefenen. Want die kom ik bij mij in de gym niet tegen.

Dus echt weer een super leuk en leerzaam weekend gehad! 🙂