Week 9

Over 9 weken is het dan eindelijk zo ver… dan is de wedstrijd. Het komt steeds dichter bij…

Ik heb echt nog totaal niet het gevoel dat ik er klaar voor ben. Ik ben echt totaal niet tevreden. Er moet nog zoveel gebeuren.. Ik ben natuurlijk wel enorm blij met hoe ik eruit zie.. daar niet van. Zo strak en gespierd als dat ik nu ben..ben ik nog nooit geweest. Maar voor op een podium… ik weet t niet. Vooral niet als ik de andere meiden om me heen zie..die al veel langer trainen en al een stuk breder zijn. Dat wil ik ook. Dan slaat bij mij wel eens de twijfel toe..

Maar ik heb met mezelf afgesproken eerst een wedstrijd en kijken of dit mijn ding is.. en dan ga ik zorgen dat mijn lichaam nog mooier, beter en sterker gaat worden. Nu ga ik er in ieder geval voor zorgen dat ik de komende 9 weken alles uit mezelf ga halen om voor nu op mijn best op het podium kan staan. Misschien niet met de breedste rug of de meeste spieren, maar wel met een kloppend plaatje en een mooie presentatie! 🙂

Dus de komende weken ga ik er nog even hard tegen aan.. met een streng eet en trainschema.. maar nog steeds vol goede moed.

Ik vertrouw op mijn coach en die zegt dat alles goed gaat komen! 🙂 🙂