Cheatmeal

Afgelopen zaterdag mochten we van onze coach nog 1 cheatmeal..

Dat was even wennen.. je mag iets eten en dan moet je stoppen. Je trek wordt extra aangewakkerd door de suikers en je buik echt vol eten doe je niet…maar t was wel zo super lekker.

Nadat Max ons (Daphne, Tamara en mij) een goede benentraining had gegeven, was het tijd voor de cheatmeal.

Ik had samen met mijn teamgenootje Daphne afgesproken om pannenkoeken te gaan eten. Dat was zo lang geleden dat ik pannenkoeken gegeten had en vooral nu samen met Daphne daar had ik echt zo enorm veel zin in, daar heb ik echt de hele week enorm naar uit gekeken. De week wat dat betreft duurde echt enorm lang.. 🙂 Ook Max en Bas zijn gezellig mee gegaan om een pannenkoek te eten.

mmm.. wat hebben we genoten.. Ik heb een heerlijke pannenkoek met kaas en spek op, met als dessert een stroopwafelsorbetje en Chocomel.

Het was echt heerlijk, al moet ik zeggen de week daarvoor hebben we daar poffertjes gegeten..en die overtroffen eigenlijk toch wel de pannenkoek.

Echt een aanrader om daar te gaan eten! 🙂

En nu zit het er waarschijnlijk op..het cheaten..de cheatmeals.. nu alleen nog dieet en focus op de wedstrijd. Ik ben benieuwd hoe zwaar de weg gaat worden, maar ik kijk echt enorm uit naar de wedstrijd.. en daar ligt nu mijn 100% focus! 🙂