Naar de chiropractor

Gisteren had ik samen met mijn teamgenootje Nienke poseerlessen van de IFBB van Lesley Barents, Ramona Curiel, Liona Bergmann en Floor van de Putten.

Wat een leerzame ervaring was dat! Ik was echt enorm zenuwachtig van te voren… slaat nergens op..ik weet t. Maar t doet toch wel wat iedereen zo in shape te zien. Vooral als je omringt wordt door meiden die al veel langer trainen en zich al een heel stuk verder ontwikkeld hebben dan dat ik heb met mijn 12 weken.

Tijdens die lessen bleek weer dat ik het laatste stukje van mijn rug niet helemaal wijd kreeg. Wel verder als voorheen..ik ben inmiddels al 2x bij de sportmasseur geweest en enorm veel geoefend thuis, maar op een of andere manier lukt het gewoon niet.

Liona heeft naar mn rug gekeken en constateerde dat er een paar wervels niet helemaal recht stonden en die raadde mij aan om naar de chiropractor te gaan. Dat was wel even schrikken. Want vooral nu.. ik wil knallen en geen tegenslagen.. ik weet het tegenslagen doorstaan maken je sterker, maar ja je hebt ze liever niet.

Meteen bij thuis komst gaan googlen waar ik terecht kon om mijn rug te laten kraken. En vanochtend 7:45 meteen gebeld en mijn verhaal uitgelegd. Gelukkig hadden ze meteen nog een gaatje vandaag en kon ik meteen terecht! Ik was zo blij! Hoe sneller hoe beter!! 🙂

Dus net bij de Chiropractor geweest en die heeft me goed onderzocht. En Liona had gelijk er waren meerdere wervels die scheef stonden, maar gelukkig kon hij me helpen. Ik ben op 6 plaatsen gekraakt en gelukkig viel dat reuze mee, buiten dat t een geluid maakt wat mijn lichaam niet hoort te maken, stelde het eigenlijk niets voor. Het was echt zo gedaan. En ik voel al meteen een enorm verschil. Ik weet niet of dat psychisch is of dat dat echt zo is, maar voor mij nu maakt het wel al meteen een enorm verschil. Woensdag moet ik nog wel een keer terug, maar ben nu al enorm blij.

Daarnaast kreeg ik te horen bij het onderzoek was dat ik vanuit mijn bekken scheef ging. Hij heeft dan ook buiten mijn bovenrug waar ik de klachten ondervond mijn bekken gekraakt, dus hopelijk gaat dat ook nog eens een verschil maken. En verder blijken mijn borstspieren wat sterker te zijn dan mijn schouders, bovenrug en nek. Waardoor ik het advies heb gekregen 2x rug en 1x borst in de week te gaan trainen. Dus dat doorgegeven aan de coach.

Dus hopelijk nu nog meer resultaat met poseren en training, zodat ik 25 oktober helemaal op en top kan shinen!!! 😀 😀