Nog 7 weken..

De tijd vliegt ineens.. weer al een tijdje mijn blog niet meer bijgewerkt. Tijd om hier weer wat verandering in te brengen.. 😉

Even een dipje.. nieuw aangepast eetschema met nog minder eten en dat resulteerde in een dipje. Niet in dat ik het niet meer zag zitten ofzo..want ik wil…enorm graag.. maar mijn energie leek gewoon even helemaal op. Mijn dagen waren de afgelopen weken niet anders als werken, trainen en slapen. En zo de hele week door. Wel begin ik langzaam aan resultaat te zien dat ik echt af begin te vallen. Ik hoor het uit verschillende hoeken nu ook dat mensen het tegen me zeggen…jeeeej eindelijk..daar ben ik enorm blij mee. Ik ben er natuurlijk nog lang niet, en ik heb “gelukkig” ook nog 7 weken te gaan. Daarnaast heb ik de afgelopen weken ook echt enorm geluk gehad met mijn lieve vriend Max, die mij iedere training weer aanmoedigt en mij tot het uiterste laat gaan. Daar ben ik hem echt enorm dankbaar voor, door hem kom ik verder als dat als ik alleen zou moeten presteren. Hierdoor krijg ik veel meer uit mezelf gehaald. Ik kan me echt geen betere steun, trainer en vriend wensen op dit moment. 🙂

Inmiddels ben ik wel weer wat gewend aan mijn nieuwe eetschema, al is mijn energie gewoon een heel stuk minder. Nog meer slapen is de enige oplossing en daar zeg ik dan ook maar al te graag op dit moment geen nee tegen. 🙂 🙂

De afgelopen week en deze week is mijn coach op vakantie en moeten we alles op afstand bespreken. Ik zie hem natuurlijk zoiezo niet dagelijks.. maar 1-2 x per week. Maar het voelde toch raar afgelopen weekend, het weekend door te gaan zonder een meting en bevestiging van waar je staat. Maar goed, aangezien ik rondom me heen te horen krijg dat ik wel echt veel aan t afvallen zijn, ga ik er vanuit dat we in ieder geval dus de goede kant op gaan.

Gelukkig heb ik wel afgelopen weekend mijn teamgenootjes even kunnen zien en hebben we lekker samen even kunnen trainen. Ik ben met Max (mijn vriend) die kant op gegaan en die heeft ons een goede benentraining gegeven. En op zondag ben ik naar een ander teamgenootje Nienke geweest en hebben we bij haar gym getraind en zijn we naar de IFBB poseerlessen geweest.

Verder heb ik bij mij in de gym voor door de weeks ook een paar goede jongens gevonden, Duke en Bas, die zich erg lief… opofferen en met mij mee gaan trainen zodat ik harder ga tijdens de trainingen. Want opgeven is niet mijn ding, maar als er iemand bij is geeft dat mij vaak nog even een zetje om nog even iets harder te gaan en meer te gaan presenteren. En dat is echt super fijn! Zo helpen mijn vrienden mij echt tot het uiterste gaan. En zo kom je er ook achter wie je vrienden zijn en je steunen in deze tijd! 🙂

Maar nu is het aftellen tot vrijdag dat ik mijn coach weer zie… ben echt enorm benieuwd wat zijn mening gaat zijn, voor hoe ik er nu bij sta en of dat alles nog op schema loopt…. Can’t wait… maar eerst nog even een paar dagen heel hard knallen in de sportschool en goed diëten. 🙂 🙂