Nog 6 weken!! :o

Afgelopen weekend was mijn coach weer terug voor vakantie en dus kon er weer gemeten en gecheckt worden.

Altijd weer een spannend moment.. ik stond voor dat hij op vakantie ging al 3 weken op 13,4% dus ik hoopte echt enorm dat ik was gezakt. Voordat mijn coach op vakantie ging had ik al weer een aangepast dieet gekregen, dus nu hopen dat het ook zijn vruchten af had geworpen. Ik had me er immers 100% netjes aan gehouden, genoeg honger gehad en enorm m’n best gedaan met de trainingen, maar ja.. je weet nooit. Maar gelukkig viel het allemaal enorm mee!! 12%! eindelijk weer wat gezakt! We gaan dus langzaam aan weer steeds verder de goede weg op.

Daarnaast ook een gesprek met mijn coach, die gelukkig enorm tevreden is met hoe het tot nu toe gaat. Dat is altijd fijn om te horen, want buiten dat ik blij ben met het tot nu toe behaalde resultaat, mijn coach moet het ook zeker zijn. Want zoals we van te voren hebben afgesproken.. sta ik er niet goed bij, dan mag ik van hem niet het podium op. En hij doet zo verschrikkelijk veel voor me, dan doet het toch altijd wel goed om ook de tevredenheid van hem te horen. 🙂

Nog 6 weken te gaan waarin er als het goed is nog een heleboel gaat veranderen. Mijn trainingsschema is weer aangepast, meer reps en de ochtendcardio qua tijd weer 10 min per dag erbij. Dus zo gaan we er komende week weer hard tegenaan!! 🙂 Iedere keer wordt er wel weer iets aangepast, maar dat is afhankelijk van hoe ik er weer bij/voor sta. Dus die meet en gespreksmomenten zijn weer enorm belangrijk voor de voortgang.

Ik ben echt enorm blij met hoe ver ik inmiddels al ben gekomen. Tijdens deze weg kom je er wel achter wie je vrienden en familie zijn in die je wel en niet steunen of je ineens helemaal links laten liggen. Het is een pijnlijke weg, maar het is wel een goede manier om zo je echte vrienden te onderscheiden van de mensen die het gewoon niet waard zijn om tijd en energie in te blijven steken.

Tot nu toe is de weg naar het podium een zware, maar wel een hele leuke weg. Je leert enorm veel van jezelf, je komt jezelf regelmatig tegen en voor mij heeft het ook de kijk op heel veel dingen nu al veranderd. Uiteindelijk hoop ik dat als ik de wedstrijd bereik sterker te zijn als ooit, waarbij ik weet dat ik alles kan bereiken als je maar 100% wilt en vertrouwt in jezelf.