Over 2 weken is het zo ver!!

Het lijkt zo ver weg en dichtbij tegelijk. Ik kan me niet voorstellen dat over precies 2 weken de wedstrijd er al gewoon op zit. Dat ik weer mag eten. Dat ik dan mijn doel waar ik al die weken voor ben gegaan al gerealiseerd heb. Het voelt zo onwerkelijk. De laatste weken gaan enorm snel voorbij. En steeds vaker slaat de twijfel toe of ik het wel kan. Ben ik wel goed genoeg, sta ik er wel goed genoeg voor, want ik sta dadelijk met meiden op het podium die al veel langer als de 19 weken die ik dan hiervoor getraind heb, getraind hebben. Gelukkig zijn er dan mijn lieve vrienden en mijn super lieve coach er wel om me moed in te spreken dat ik er echt wel kom en dat als ik er niet goed bij zou staan, hij me echt niet het podium op zou laten gaan. Dat geeft wel weer enorm veel vertrouwen en moed.

Het voelt ook als iets onwerkelijks waar ik nu naar toe werk.. hoe zou het zijn die dag. Hoe gaan die laatste dagen en die dag zelf voelen. Hoe gaat dat moment op het podium voelen. Ik kan me er totaal niks bij voorstellen. Zo raar. Ook omdat ik dacht dat ik dit lichamelijk nooit zou kunnen bereiken hoe graag ik ook zou willen. Maar het lijkt me allemaal toch te lukken. En het is niet altijd even makkelijk hoor. Vooral mentaal, heeft dit doel een hoop met me gedaan. Je komt jezelf echt regelmatig tegen, maar ook daarnaast ziet de buitenwereld je veranderen en die reageren hierop, wat het ook niet altijd makkelijker er op maakt. Gelukkig heb ik dan op die moment ook mijn coach en mijn teamgenootjes die weten wat je voelt en door maakt en waarmee je dan kan praten en raad van kan krijgen. Zo samen in een team staan, is echt enorm fijn. De steun en liefde die ik van hun krijg is echt niet te beschrijven, hoe fijn en waardevol dat is.

Maar ik ben er wel echt klaar voor om nu de laatste stap te gaan maken en mijn doel te verwezenlijken en het podium op te gaan. Ik kijk er echt enorm naar uit!

Nog 1 weekje werken en dan heb ik vrij van mijn werk zodat ik me 100% kan focussen en voor kan bereiden op de wedstrijd. En wat ga ik deze week aftellen.. 😛

Dan lekker de laatste week iedere dag met mijn coach tot het einde knallen, nog heel vaak mijn poseren oefenen en ook lekker relaxen, zodat ik op en top op het podium ga verschijnen!!

Ik hoop natuurlijk dat er heel veel mensen komen kijken en mij aan komen moedigen deze dag!! Je zou mij er in ieder geval een enorm groot plezier mee doen! Zorg dat je op tijd online je kaartjes besteld, want voor je t weet is het uitverkocht!! Dat kan via deze link. En het is in Veghel, dus iedereen van vrienden in Eindhoven, het is gelukkig niet ver weg!! 😉 Hopelijk tot dan!! X