De wedstrijd

De laatste week voor de wedstrijd ben ik bij mijn coach geweest. Maar die week is echt werkelijk voorbij gevlogen.

Ik had me voorgenomen om nog een keer een blog berichtje te schrijven, maar dat is er door alle hectiek niet meer van gekomen.

En nu zit ik.. zondagnacht, na mijn wedstrijd terug te denken aan de mooie dag gisteren en de fijne afgelopen weken.

Gisteren was het dan eindelijk zover en was het tijd voor de wedstrijd. Eindelijk mijn kans om mijn doel af te ronden, en zoals mijn coach dat altijd zo mooi zegt  “De wedstrijd is kers op de taart, de mooie afsluiting van een proces waar je al die tijd naar toe hebt geleefd.” En zo voelde het gisteren ook echt. Wat een geweldige en ongelofelijke ervaring heb ik meegemaakt.

De dag begon al vroeg. Om 7 uur ’s ochtends vertrokken we al om een teamgenoot op te pikken en met het hele Flexxteam te verzamelen bij de sportschool om samen naar de AtlasCup te gaan. Eenmaal daar aangekomen, zochten we een plek uit, waar we met het hele team de hele dag samen konden doorbrengen. En was het daarna tijd voor de meting en weging voor de klasse indeling en kon je je nummer ophalen. Gelukkig was de organisatie allemaal enorm goed geregeld en ging dat lekker snel.

Deborina heeft deze dag mijn make-up en haren verzorgd en gezorgd dat ik ook echt op en top kon shinen deze dag. Ik ben zo ontzettend blij met haar hulp en het resultaat wat ze heeft neergezet. Echt super. Verder had ik een hele mooie bikini op maat laten maken bij Viola, waar ik ook ontzettend blij mee was. De ochtend vloog echt voorbij, en ondanks dat ik bijna niks gegeten en gedronken had, voelde ik me echt super!

En toen was het eindelijk zo ver.. en was het tijd voor de eerste ronde on stage, de vergelijkingsronde. Ik wist echt totaal niet wat ik moest verwachten, dus ging eigenlijk zo goed als zonder zenuwen het podium op. Wat was dat gaaaaaf!!! 😀 😀 😀 Ik had echt enorm geoefend op het lang vasthouden van de verschillende poses, maar voor mijn gevoel vlogen we daar echt doorheen. En ik zat gewoon bij de eerste call-out. Ik kon het gewoon niet geloven. Daarnaast kon je ook echt bijna niet de zaal in kijken om mensen te zien, wel hoorde ik “bekende” mensen mijn naam schreeuwen en mijn coach me achter de schermen mij aanmoedigen. Dat gaf echt zoooooo’n kick. Toen ik de eerste ronde van het podium af kwam had ik echt het gevoel..Ik wil nog een keer, het was zooooooo gaaf.

Toen ik van het podium af kwam stonden mijn enorme lieve vrienden, die me de afgelopen weken zo enorm veel gesteund hebben met z’n allen op mij te wachten. Dat was echt zoooo’n super gevoel. Dank je wel Rick, Bas, Duke, Paulien, Lieke en Max, dat jullie mij de afgelopen weken zo enorm veel gesteund hebben en met deze eerste wedstrijd zo voor me klaar stonden. Dat is echt niet te beschrijven, hoe blij ik ben met jullie steun en vriendschap!! <3

Daarna was het tijd om even bij te komen en te relaxen, al moest ik voor dat ik het wist alweer opnieuw in de make-up en haren om voor de tweede ronde, de t-walk weer het podium op te moeten. Ook de tweede keer het podium op gaan, voelde echt enorm goed, ik kon gelukkig mijn rust goed pakken voor mijn gevoel om mijn poses goed neer te zetten. Deze t-walk duurde maar 45 sec dus ook dit momentje op het podium vloog weer voorbij.

Toen ik de tweede keer van het podium af kwam  stonden weer mijn lieve vrienden te wachten en deze keer met allemaal lekkers, wat ze voor me hadden gemaakt en meegenomen om van te gaan genieten. Ik mocht van mijn coach nu gelukkig weer eten en drinken, dus kon ik lekker even met mijn vrienden hiervan genieten. Dat was echt zooo fijn.

Daarna mocht ik nog een derde keer het podium op voor de prijsuitreiking. En ik ben gewoon 4e geworden!!! :O 😀 Ik ben er echt zo enorm blij mee en trots op dat ik dat op mijn eerste wedstrijd al heb kunnen bereiken. Dit had ik echt niet verwacht. Wat ben ik blij dat ik deze ervaring rijker ben geworden. Ik heb in deze reis naar mijn doel, voor mezelf zoveel overwonnen. Ik heb mezelf echt leren kennen tijdens deze reis en ik denk ook echt dat ik enorm gegroeid ben in mijn zelfvertrouwen en in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorgemaakt.

Aangezien ik het zo ontzettend leuk vond en nog droog ben, ga ik volgend weekend nog een poging wagen en ga ik mee doen aan de YBF. Dus voor wie mij weer wil zien shinen, is welkom om mij aan te komen moedigen. 🙂 Dus ga ik nog een weekje door met diëten en ga ik kijken of ik mezelf de komende wedstrijd op een aantal punten wat kan verbeteren. Dus morgenochtend met mijn vrienden nog een cheat en dan weer flink er tegenaan om volgend weekend weer een weekend te gaan knallen!! 😀

IMG-20151025-WA0186    FB_IMG_1445786208001  FB_IMG_1445786220989 FB_IMG_1445786228555 FB_IMG_1445786214840