Op naar wedstrijd 2

De dag na de wedstrijd heb ik echt in een roes meegemaakt. De nacht na de wedstrijd kon ik amper slapen door de suikers en de adrenaline die door mijn lijf heen gierde. De maandag begon dus lekker vroeg. Ik had deze dag vrij genomen van mijn werk, om even bij te komen van alles van de afgelopen tijd. Ik begon de dag rustig met mijn gebruikelijke shake en daarbij 1 beschuitje met muisjes. Nu even rustig aan doen had ik me voorgenomen en niet mijn lichaam direct overstuur helpen.

Wat later die ochtend ging ik samen met mijn vrienden Rick, Bas, Duke, Paulien en Lotje lunchen bij de bakgigant en ook daar wilde ik nog van proberen te genieten en nog kunnen eten, dus probeerde ik alles rustig aan te doen. De bakgigant was echt heeeeeerlijk. Die suikers.. oh wat had ik die gemist.. appelflap..croissantje nutella… koeken..warme chocolademelk mmmm.. echt heerlijk. Ook nu probeerde ik goed op te letten dat ik niet teveel zou gaan eten. Ik heb ongeveer de helft gegeten van wat ik normaal zou eten als ik daar naar toe zou gaan. Maar helaas eenmaal een uurtje thuis begon de enorme hoofdpijn, mijn lichaam voelde echt alsof ik de man met de hamer was tegen gekomen, mijn nieren deden pijn en mijn maag voelde echt als een blok beton aan. Op dat moment toch maar besloten om lekker mijn bed in te kruipen en mijn lichaam even laten herstellen van het zware trainen, de wedstrijd en de omslag in mijn voeding.

’s avonds belde mijn coach om te vertellen dat alles voor de wedstrijd van komende zondag geregeld was.. dus vanaf dinsdag weer cardio, diëten en trainen en volle gas er tegen aan. Het is inmiddels vrijdag en de wedstrijd voor komende zondag komt steeds dichter bij. Deze week is echt mijn zwaarste week tot nu toe geweest. Het even een half dagje kunnen proeven van alle lekkers en suikers en daarna weer op een koolhydraat arm dieet was echt enorm zwaar. De hele week had ik echt enorme trek en behoefte aan suiker, naast dat ik natuurlijk nog niet hersteld ben van mijn vorige wedstrijd. Maar de week is gelukkig bijna om, en heb alles doorstaan. Ook heb ik weer enorme zin om te gaan knallen op mijn volgende wedstrijd! 😀 Het maakt mij als persoon zoveel sterker nu ik zie dat ik deze moeilijke momenten kan doorstaan.

Nu dadelijk op naar Flexxgym en mijn coach om de puntjes op de i te gaan zetten en me voor te bereiden op komende zondag om daar weer te gaan shinen en knallen!!! 🙂