Nieuwe doelen!

De wedstrijden zitten er op en langzaam begint de rust in mijn lijf terug te komen. Maar ook ineens de kriebels in mijn lijf om mezelf nieuwe doelen te stellen. Dit doel heb ik gehaald. Wat ga ik nu doen? Wat zijn mijn nieuwe plannen en doelen en hoe kan ik de lat nog hoger leggen?

Volgend jaar ga ik 100% zeker weer een nieuwe wedstrijd body fitness doen, dat was zoooo verschrikkelijk gaaf! Dit is iets waarin ik zeker wil groeien. Maar daarvoor moet ik ook eerst lichamelijk groeien. Zorgen dat ik meer spieren opbouw, een wijdere rug en zorgen dat ik volgend jaar met meer definitie op het podium sta. Omdat de groei eerst moet wordt mijn eerst volgende body fitness wedstrijd pas eind volgend jaar. Dan kan ik mezelf goed voorbereiden en met een echt verbeterde versie van mezelf op het podium komen. Het gaat een nieuwe weg voor mij worden om massa op te gaan bouwen. Meer eten daar heb ik totaal geen moeite mee, maar zo stevig worden als ik eerst was (maar dat was natuurlijk alleen vetmassa en geen spiermassa aangezien ik niet aan sporten deed) daar ben ik ergens wel bang voor. Daar wil ik nooit meer naar toe.

Voor mijn gevoel is eind volgend jaar nog een hele lange tijd en een lange weg. Ik wilde mezelf ook voor tussentijds een doel stellen. Aangezien dat ik naast fitnessen ook een grote liefde heb met paaldansen en hiervoor nog nooit aan een wedstrijd heb meegedaan heb ik besloten, dit eens te gaan proberen. Ik heb me inmiddels ingeschreven en ik ga meedoen met de paaldanswedstrijd “Beat Gravity” die op 13 februari in Eindhoven gaat plaats vinden. Zo spannend dit.

Ik ga in ieder geval 2016 dadelijk in met nieuwe doelen om komend jaar voor te gaan knallen!! 🙂