Ontbijtje: Bloemkool porridge met peer

Ontbijtje: Bloemkool porridge met peer

Ingrediënten:

  • 150 gram bloemkoolroosjes diepvries
  • 50 gram verival porridge
  • 150 ml ongezoete amandelmelk
  • 15 gram whey
  • 50 gram peer
  • 5 gram lijnzaad
  • 10 gram paranoten
  • 10 gram amandelen
  • (10 gram truffelkruidnoten)
  • koek & speculaas kruiden

Bereiding:

 

Gooi de bevroren diepvries bloemkool roosjes in de keukenmachine en maal deze tot kleine stukjes.

Pak een pannetje en voeg hierin de bloemkoolstukjes, porrigde, amandelmelk en whey en verwarm deze.

Snijd de peer in kleine stukjes en bak deze met koek & speculaas kruiden.

Vul een schaaltje en voeg alles samen en dan smullen maar!

Variatie ideeën:

  • ook lekker met walden farm saus
  • en natuurlijk extra kaneel
  • of misschien schuddebuikjes?! 🙂
  • of extra pure hagelslag