Vega groente pannetje

Vega groente pannetje

Ingrediënten:

 • 500 gram hutspot groente
 • 2 eieren
 • 15 gram geraspte kaas (30+)
 • scheutje olijfolie
 • 100 gram aubergine
 • 80 gram spinazi
 • 85 gram passata (jumbo merk)
 • 50 gram snacktomaatjes
 • ras al hanout kruiden (johnny de boer)
 • chillipoeder
 • oregano

Bereiding:

Verwarm een hapjespan met olie, bak hierin de hutspot groente tot dat de ui een beetje aangefruit is. Voeg kruiden naar smaak toe en voeg de passata en snacktomaatjes en aubergine in stukjes gesneden toe. Voeg ook wat water toe. Plaats de deksel op de pan en laat voor 20 minuten de groente sudderen.

Na 20 minuten, giet als je nog veel vocht in de pan hebt staan een beetje af en voeg de spinazi toe en roer het groentemengsel even goed door. Maak twee kuiltjes in het groentemengsel en breek hierin de eieren. Voeg ook de kaas toe en plaats weer de deksel op de pan. Laat nog even voor ongeveer 10 minuten garen (ligt aan hoe snel je eieren gaar zijn) en vervolgens smullen maar! 😀