Banaan-wortel-pompoen baksel

Banaan-wortel-pompoen baksel

Ingrediënten:

 • 60 gram cannellibonen
 • 18 gram amandelmeel
 • 18 gram flavoured oats (of gewone havermout, ik had de smaak banaan)
 • 65 gram pompoenblokjes
 • 45 gram banaan
 • 6 gram amandelen
 • 55 gram magere kwark
 • 8 gram pindakaas poeder (ik gebruikte die van body&fitshop)
 • 75 gram wortels
 • 25 gram havermout
 • 1 ministroopwafel

Macro’s:

 • Koolhydraten: 560
 • Vet: 20
 • Eiwit: 24

Bereiding:

Voeg alle ingrediënten op de amandelen na in een keukenmachine. Eventueel kan je ook een paar plakjes banaan apart houden als je je ontbijtje bovenop er leuk uit wilt laten zien. Pak een leuke bakvorm en doe hierin het beslag, ik had de amandelen bovenop gedaan, maar dat kan natuurlijk ook prima door het beslag.

Daarna het ontbijtje afbakken, ik deed dat in de airfryer op 185 graden voor 20 minuten. Maar de oven kan natuurlijk ook prima.

En het stroopwafeltje heb ik in stukjes naderhand erop gelegd.

Eet smakelijk!!