Healthy havermout wortel-appel koek

Healthy havermout wortel-appel koek

Ingrediënten:

  • ei maat M
  • 65 gram wortel
  • 75 gram banaan
  • 50 gram (jonagold) appel
  • 150 gram Brinta havermout (pruim/appel/rozijn) (maar je kan natuurlijk ook gewone havermout pakken)
  • s50 gram kwark
  • 6 gram whey proteine (hoeft niet, maar maakt de koek wat zoeter 🙂 )
  • 10 gram extra pure chocolade
  • 12 gram walnoten

Macro’s:

  • Koolhydraten: 62
  • Vet: 21
  • Eiwit: 25

Bereiding:

 

Prak de banaan en snijd de wortel en appel in kleine stukjes. Meng alles in een kom door elkaar.

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg bakpapier op de oven/bakplaat, verdeel het mengsel over de bakplaat (ik maakte 1 grote koek, maar je kan natuurlijk ook meerdere koekjes ervan maken. Strooi kaneel over de koekjes. De walnoten kunnen goed door het beslag, maar je kan ze natuurlijk ook goed decoratief bovenop leggen.

Plaats de bakplaat in de oven voor ongeveer 25 min en dan smullen maar!