Havermout wortel-pompoen ontbijtje

Havermout wortel-pompoen ontbijtje

Ingrediënten:

  • 100 gram pompoen
  • 25 gram eiwit
  • 70 gram wortels
  • 50 gram kapucijners
  • 50 gram magere kwark
  • 40 gram havermout (ik had die van de lidl)
  • 13 gram amandelmeel
  • 18 gram banana oats (voor de wat zoetere smaak, maar je kan natuurlijk ook gewone havermout pakken. Ik heb die van body&fitshop)
  • 10 gram amandelen
  • 5 gram walnoten
  • Green gypsy pumpkin spice kruiden
  • (beetje bakpoeder)
  • en een mini stroopwafel

Macro’s:

  • Koolhydraten: 58
  • Vet: 21
  • Eiwit: 25

Bereiding:

 

Gooi alles op de nootjes en de stroopwafel na dan in een keukenmachine, giet het in een bakvorm.

Strooi de nootjes er bovenop.

Plaats de bakvorm in de airfryer of oven. Ik had m op 185 graden voor 22 min in de airfryer.

Even laten afkoelen, dan wordt hij wat steviger.

Ik had nog wat extra Pumpkin spice kruiden bovenop, natuurlijk de niet te vergeten mini stroopwafel en walden farm mayple walnut syrup!

En het was echt smullen!! 😀

Meestal maak ik mijn baksels s avonds al, zodat ze in de nacht kunnen opstijven en ik m s ochtends alleen nog maar even kort hoef op te warmen en meteen van mijn ontbijt kan genieten.