Vega courgette-aubergine lasagne

Vega courgette-aubergine lasagne

Ingrediënten voor de lasagne:

  • 1 zak fijne roerbakmix jumbo (400 gram)
  • 1 teentje knoflook
  • 300 gram courgette
  • 22 gram zwarte olijven
  • 10 gram pesto rosso
  • 275 gram passata (jumbo)
  • 70 gram aubergine
  • Kruiden naar smaak; italiaanse kruiden, cayennepeper, peper, “Funky pasta” van Greengypsis spices
  • 32 gram huttenkase
  • 20 gram geraspte 30+ kaas (lidl)

Macro’s:

  • Koolhydraten: 39
  • Vet: 15
  • Eiwit: 26

Bereiding:

Snijd de aubergine en courgette in dunne plakken met een scherp mes of kaasschaaf. Gril deze daarna in de grill-pan of een minute-grill.

Bak ondertussen de roerbakgroente gaar, voeg daarna de passata, olijven, pesto en kruiden naar smaak toe.

Pak een ovenschaal en bedek deze met een klein laagje saus, daarop komen dan de gegrilde aubergine/courgette, weer een laagje saus, laagje courgette/aubergine etc.

Bedek als alle saus, courgette en aubergine in de schaal zit deze met een laagje huttenkase en de geraspte kaas en zet de ovenschaal nog voor ongeveer 20 minuten in de oven.

Smakelijk!!