Persoonlijke doelen/dromen plan

Niks is mooier dan dromen en fantaseren over wat je gelukkig maakt en wat je allemaal wilt in het leven. Maar wat zou er nog mooier zijn als je ook zoveel mogelijk van deze dromen en wensen werkelijkheid zou kunnen laten worden?? Zou dat je leven niet nog mooier en gelukkiger maken? Dan zou je nog meer uit je leven kunnen halen..

Dit idee komt trouwens niet van mij, maar heb ik gekregen van Tom Denissen. Hij is bezig met zijn afstuderen en ik ben 1 van de gelukkigen waarop hij zijn coachingssessies los laat. En dit kreeg ik na de eerste coachingssessie mee als “opdracht”.

Stel een persoonlijk doelen/dromen plan, die je categoriseert in de volgende onderdelen;

  • Werk en carrière
  • Geld
  • Lichaam en gezondheid
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Relaties
  • Materiële zaken

Hierin is niks te gek, alles kan mag en zet je op je lijstje. Door dit concreet op papier te zetten krijg je inzicht in je doelen en kan het je helpen met het bepalen van de weg en het plan van je verdere leven. Hoe zou je deze dromen en doelen werkelijkheid kunnen maken. Als dit is wat je wil, zoek naar oplossingen en wegen die jou de weg naar het geluk brengen.

Dus ik ben nu hard aan de slag met dit lijstje voor mij voor nu compleet te maken en duidelijk voor mezelf te krijgen over waar ik heen wil in het leven… wat gaat jullie weg worden??