Niets meer aan doen

Weer een leuke, nieuwe en inspirerende tip wat echt de moeite waard is.

Ik kreeg van Lisa na aanleiding van haar Instagram post het boek opgestuurd om te lenen. Echt super lief, nogmaals dank je wel Lisa.

Het boek gaat vooral over het zoeken naar balans en rust in je leven, zodat je als je die balans gevonden hebt vrolijker, relaxter en productiever door het leven kan gaan. De schrijfster van het boek, Christine Carter, is een socioloog en heeft ervaring met een burn-out. Deze ervaringen en de oefeningen die haar hebben geholpen verwoord ze duidelijk en op een leuke manier in dit boek.

Ze schrijft over wat de meeste van ons wel kennen de “grote termijn veranderingen”, als we dit of dat bereiken dan worden we echt gelukkig. Echter uit studies blijkt dat geluk echter komt uit de kleine dingen die het doen.  Ten eerste zijn kleine veranderingen en kleine stappen veel gemakkelijker om te maken en te bereiken, waardoor je daardoor in een flow komt en alles meer in balans komt. Ze onderbouwd haar verhaal met tal van wetenschappelijke onderzoeken, persoonlijke ervaringen, en geeft veel tips. Wat ook erg handig is, is dat er achterin het boek een literatuurlijst staat van alle boeken die dit boek onderbouwen, waardoor ik nog meer leesvoer inspiratie heb!

Ik zeg voor iedereen die wel wat tips kan gebruiken voor meer balans en geluk zeker het lezen waard!