Patronen doorbreken

Patronen doorbreken – negatieve gevoelens en gewoonten herkennen en veranderen
van: Hannie van Genderen

Dit boek heb ik gelezen op aanraden van Monique, op instagram ook wel bekend als @freudandfries (Enorm inspirerend en motiverend persoon trouwens!)

Het is niet een lees lekker weg boek en bij dit boek moet je ook zeker even de tijd nemen om het stap voor stap door te lezen en om jezelf te reflecteren. Wil je patronen van jezelf beter herkennen en doorbreken/veranderen. Dan is dit boek een hele goede aanrader. Aan de hand van schematherapie en duidelijke voorbeelden in het boek krijg je inzicht in je eigen gedragspatronen. Hierdoor kan je beter de achterliggende oorzaak achterhalen waaruit bepaalde patronen die je hebt door zijn ontstaan en daarna wordt je in het boek stap voor stap meegenomen hoe dat dus van invloed is op je dagelijks leven en de stappen gaat inzien die je moet ondernemen om jezelf beter te voelen, beter voor jezelf te zorgen en beter voor jezelf op te komen. In het boek zijn handige invulschema’s uitgetekend die je hierbij helpen.