OVER MIJ

Hallo lieve bezoeker,

Hier zal ik mezelf even kort voorstellen, ik ben Kim Coenen. Ik ben 33 jaar en ik woon in Eindhoven in een super leuk huisje met mijn 4 kleine fluitende vriendjes (grasparkietjes). Deze hebben de mooie namen Sushi, Donut, Snoopy en Caspertje.

Hier hebben we het onwijs naar ons zin en ben ik trots op mijn mooie en gezellige huisje die ik hier gecreëerd heb en mijn mooie (moes)tuin waarin ik met mooi weer veel te vinden ben.

Al van kleins af aan ben ik erg ondernemend, creatief en erg perfectionistisch ingesteld.  Na de HAVO wilde ik vooral mijn creatieve kant graag verder ontwikkelen en ben grafisch vormgeven en webdesign gaan studeren op het Sint Lucas in Boxtel. Daarna wilde ik mezelf nog verder ontwikkelen en heb nog op de Kunstacademie in Tilburg Visuele Communicatie gestudeerd. Naast dat mijn meeste tijd in mijn studie ging zitten was ik ook graag in de keuken te vinden voor het bakken en koken van heel veel lekker eten. Helaas zit aan ieder voordeel ook een nadeel en dat resulteerde in “een tikkeltje te zwaar” ;).

Ik besloot te gaan sporten en mijn leven te veranderen in een gezondere levensstijl. Ik begon steeds meer te weten te komen over hoe ik wel/niet moest eten en het sporten beviel me ook erg goed. Daarom besloot ik als doel om eind 2016 mee te doen aan 2 body-fitness wedstrijden. Na deze wedstrijden kwam voor mij de echte mentale strijd om weer op gezond gewicht te komen zonder mezelf dik te voelen. Toen er in de privésituatie ook een aantal heftige gebeurtenissen plaats vonden en ik probeerde door te gaan en positief te blijven zoals ik altijd graag doe, resulteerde dat uiteindelijk in een burn-out.

Hierin volgde een periode voor mij met veel ups en downs. Die buiten geestelijk ook lichamelijk een grote invloed op mij hadden. Om positief in het leven te willen staan en 2016 toch positief te willen doen afsluiten, besloot ik 2016 voor de laatste keer (en ook ter ere van mijn kleine broertje) toch nog een keer mee te doen aan een body-fitness wedstrijd. Hiervoor hoefde ik weinig te laten aangezien ik door de stress al heel erg mager geworden was.

2017 zou mijn jaar worden van balans en rust en gelukkig zijn met mezelf. Helaas kwam er nog een vrij heftige terugslag van mijn burn-out omdat ik toch maar constant probeerde (al in een wat lagere versnelling) door te gaan. Ook de jaren controle op bewegen, calorieën tellen en een negatief zelfbeeld was het een hele moeilijke cirkel om uit te komen. Maar met de juiste hulp en veel zelfontwikkeling ben ik echt enorm goed op weg naar een heel mooi en gelukkig leven waarin ik mezelf in balans voel.

De mooie inzichten en de dankbare dingen die steeds meer in zie en bewonder deel ik enorm graag met jullie. Ik hoop jullie dan ook te kunnen inspireren met mijn website en jullie te kunnen laten zien waar ik blij en gelukkig van word. En hopelijk kan ik daarmee ook wat van dit geluk en positiviteit op jou overbrengen. Want geluk en liefde dat verdient iedereen!!