OVER MIJ

Hallo lieve bezoeker,

Hier zal ik mezelf even kort voorstellen, ik ben Kim Coenen. Ik ben 33 jaar en ik woon in Eindhoven in een super leuk huisje met mijn 4 kleine fluitende vriendjes (grasparkietjes). Deze hebben de mooie namen Sushi, Donut, Snoopy en Caspertje.

Hier hebben we het onwijs naar ons zin en ben ik trots op mijn mooie en gezellige huisje die ik hier gecreëerd heb en mijn mooie (moes)tuin waarin ik met mooi weer veel te vinden ben.

Al van kleins af aan ben ik erg ondernemend, creatief en erg perfectionistisch ingesteld.  Na de HAVO wilde ik vooral mijn creatieve kant graag verder ontwikkelen en ben grafisch vormgeven en webdesign gaan studeren op het Sint Lucas in Boxtel. Daarna wilde ik mezelf nog verder ontwikkelen en heb nog op de Kunstacademie in Tilburg Visuele Communicatie gestudeerd. Naast dat mijn meeste tijd in mijn studie ging zitten was ik ook graag in de keuken te vinden voor het bakken en koken van heel veel lekker eten. Helaas zit aan ieder voordeel ook een nadeel en dat resulteerde in “een tikkeltje te zwaar” ;).

Ik besloot te gaan sporten en mijn leven te veranderen in een gezondere levensstijl. In deze gezonde levensstijl sloeg ik  door en deed mee aan 3 body-fitness wedstrijden. Na deze wedstrijden kwam voor mij de echte mentale strijd om weer op gezond gewicht te komen zonder mezelf dik te voelen. Toen er in de privésituatie ook een aantal heftige gebeurtenissen plaats vonden, waarvan ik de emoties niet verwerkte en wegstopte resulteerde dat uiteindelijk in een burn-out. Hierna volgde een lange periode voor mij met veel ups en downs. Maar met de juiste hulp, veel zelfontwikkeling en spiritualiteit ben ik echt enorm goed op weg naar een heel mooi en gelukkig leven waarin ik mezelf in balans voel.

De mooie inzichten en de dankbare dingen die steeds meer in zie en bewonder deel ik enorm graag met jullie. Ik hoop jullie dan ook te kunnen inspireren met mijn website en jullie te kunnen laten zien waar ik blij en gelukkig van word. En hopelijk kan ik daarmee ook wat van dit geluk en positiviteit op jou overbrengen. Want geluk en liefde dat verdient iedereen!!